Medencefedés

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Medencefedés
E-mail Nyomtatás PDF

Üdvözöljük a NIVOVAS  Kft. honlapján!

Vállalkozásunk medencefedések gyártásával foglalkozik, több mint 15 éve elismert  gyártója  az európai uszodatechnikai piacnak. Termelésünk 80%-át exportáljuk a 14 országból álló viszonteladói hálózatunkon keresztül. Kaposvári gyártóüzemünkben, a legkorszerűbb gyártástechnológiával, nagy tapasztalattal rendelkező, profi munkatársakkal, folyamatos innovációval végezzük tevékenységünket, gyártjuk minőségi medencefedéseinket. Gyártásunk ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik.

aquanale

Medencefedéseinkkel a minőségi termékekhez szokott vevőkör  igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabbítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint biztonságot nyújt gyermekek és háziállatok számára. Szabadalmaztatott , a szabadalmi hivatalban bejegyzett találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb, legkifinomultabb megoldásokhoz.

 

A professzionális medencefedés előnyei

E-mail Nyomtatás PDF

Nivovas Kft. - A professzionális medencefedés előnyeiA medencefedés legfontosabb előnye, hogy a fürdőszezon lényegesen meghosszabbodik. Így májustól októberig hasz-nálhatja fedett medencéjét a fedetlenekkel szemben.

A medencefedés biztosítja a melegebb fürdővizet a korai illetve a kései fürdőszezonban is. A fedett medencében sokkal kisebb mértékben szaporodnak el az algák, baktériumok, ezáltal keve-sebbet kell vegyszerekre, tisztítószerekre költenie.  A polikarbonát a forma szabad-ságának teret enged, meglepő, újszerű megoldásokat tesz lehetővé.

 

Bővebben...
 

A Polykarbonát 10mm

E-mail Nyomtatás PDF

Nivovas - MedencefedésA polikarbonát (polycarbonat PC) általában víztiszta, jó optikai tulajdonságokkal, hő- és ütésálló képességgel rendelkező, hőre lágyuló szerves műanyag. Színe lehet még opál és bronz, de RAL színekkel is megfesthető. A medencefedésnél a víztiszta polikarbonátot használjuk.

Bővebben...
 

Üvegszerű Polycarbonát (4 mm)

E-mail Nyomtatás PDF

Nivovas - MedencefedésTÖRHETETLEN, ÜTÉSÁLLÓ!
TÖMÖR POLYCARBONÁT-LEMEZ, KARCÁLLÓ BEVONATTAL!

ÓVAKODJON A GYENGÉBB MINŐSÉGŰ SAN-LEMEZTŐL!
MEDENCEFEDÉST HA LEHET KIZÁRÓLAG POLYCARBONÁT ÜVEGEZÉSSEL VÁSÁROLJON!
EGY JÓTANÁCS, HOGY A JÖVŐBEN NE ÉRJE MEGLEPETÉS!

Bővebben...
 

Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Čeština (Česká republika)Croatian(HR)English (United Kingdom)

Medencefedési típusok