Medencefedés

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Termékek

E-mail Nyomtatás PDF

Nivovas Kft. - TermékekA NIVOVAS Medencefedéseinek széles választékát az elmúlt, közel 15 év tapasztalatai és folyton változó megrendelői igényei alakították, formálták. Fedéseink gazdag formavilága, nem csak a különböző esztétikai elvárásokat szolgálja, hanem a felhasználás és a funkciók sokféleségét is. Így jöttek létre az ACTIVE, DIMENSIO, SUPER, RELAX, SUPER PLUS és THERMO medencefedési típusaink.

Kialakítás:
Tudjuk, hogy egy medencefedés használati értéke csak akkor teljes, ha nem megy a látvány rovására. Nálunk minden vevői igény teljesítése maximális körültekintéssel, egyedileg történik, az esztétikai szempontok messzemenő figyelembevételével. Nálunk nincs kompromisszum a használhatóság illetve az esztétika javára. Mindkettőt meg tudjuk oldani!

Élettartam, funkcionalitás:
A külcsín és funkcionalitás csak akkor van összhangban, ha megbízhatósággal társul. Egyedi műszaki megoldásaink a sokéves gyártásban szerzett tapasztalat során alakultak ki, melyeket gyakran vevőink ötleteivel egészítettünk ki. Így mára hosszú élettartamú ( 15-20év ) modern medencefedési megoldást tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Az ár:
Cégünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a medencefedések piacán kialakult éles versenyben az általunk nyújtott kiváló műszaki színvonal mellett a medencefedések ára vevőink számára optimális maradjon. Ezért használjuk a legmodernebb CNC vezérlésű gyártástechnológiát, melynek nagy a hatékonysága és gyorsasága, így árainkat mindig alacsony szinten tudjuk tartani.

 

Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Čeština (Česká republika)Croatian(HR)English (United Kingdom)

Medencefedési típusok